Гостување на Претседателот на Синдикат на полиција во Македонија – СПМ Орце Коцевски во Алфа ТВ

На ден 05.05.2020 година во 21.00 часот на телевизија Алфа во емисијата “Што не е јасно” гостуваше Претседателот на Синдикат на полиција во Македонија – СПМ Орце Коцевски